ایا حضانت بچه بهش تعلق میگیره یا نه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۱۳ #12541579

سلام فرزندی دارم پسر۷ساله ک پدرش بطورکامل رهاکردش هیچگونه هزینه ای بابت نفغه هم پرداخت نکرده بجز با جلب.الان پرونده رابطه نامشروع و حمل و خریرفروش موادمخدر هم داره

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت فرزند بعد از ۷ سالگی با پدر است لیکن شما میتوانید با ارائه مدارکی مبنی بر اثبات موارد گفت شده در توضیحات تقاضای سلب حضانت نمایید .

سلام وقت بخیر
دادخواست سلب حضانت ارائه نمایید.

با سلام حضانت کودک بعد از ۷ سالگی در صورت عدم وجود بعضی از موارد و طبق مصلحت کودک توسط دادگاه به پدر یا مادر داده می شود ...با توجه به مواردی که ذکر کردید و ارائه دادخواست سلب حضانت و اثبات موارد عنوان شده احتمالی رود که حضانت را به شما بدهند البته موضوع باید بیشتربررسی شود

باسلام می بایست داد خواست سلب حضانت نمایید

درسته که قانون گفته بعد از ۷ سالگی حضانت با پدر است اما قانونگذار مصلحت کودک رو هم در نظر گرفته و با شرایطی که شما گفتید اگر بتوانید در دادگاه آنها را اثبات کنید بنابر مصلحت کودک حضانت همچنان با شما خواهد بود.

باسلام می بایست داد خواست سلب حضانت را مطرح کرده و عدم صلاحیت پدر را ثابت کنید.

باسلام
چنانچه پدرچنین شرایطی داشته باشد،شمامیتوانید عدم صلاحیت وی را اثبات وحضانت را برعهده بگیرید