روند صیغه موقت برای دختری که باکره نیست چگونه می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۶۹۷ #12311544

با سلام ،دختری که باکرگی اش را از دست داده و می خواهد صیغه موقت مردی شود باید چه اقدامی انجام دهد؟
ایا نیاز به مراجعه به پزشک قانونی برای گواهی عدم بکارت هست؟
ابتدا باید به دفاتر ثبت ازدواج مراجعه کرد یا پزشک قانونی ؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در فقه باکرگی فقط با دخولی که ناشی از ازدواج صحیح باشد از بین میرود و در این صورت اذن پدر برای ازدواج مجدد لازم نیست

برای گواهی عدم بکارت ، مراجعه به پزشک متخصص زنان . وسپس مراجعه به دفتر ازدواج جهت انجام صیغه

با سلام هیچ گونه نیازی به مراجعه به پزشکی قانونی نمی باشد و صرفا به جهت جلوگیری از عواقب بعدی آن می توانید به پزشک زنان متخصص مراجعه و گواهی عدم بکارت اخذ نمایید

با سلام
برای عقد دختر اجازه پدر یا جد لازم است ولی اینکه باکره نیست بخاطر شوهر کردن قبلی است.بخاطر وطی به شبهه یا زنا باکرگی از دست داده یا بخاطر پریدن و شیطنتهای کودکانه و این قبیل...در این خصوص بین مراجع اختلاف نظرها زیاد است ولی اگر از منظرقانون به موضوع بنگریم.
به موجب رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور، نظر باکره بودن پذیرفته شده یعنی چنانچه دختر باکره باشد اذن پدر یا جد پدری لازمه. به عبارت دیگر (اگر از هر طریقی )بکارت از بین رفته باشد و لو دخول نامشروع اذن پدر از بین می رود
از طریق دفاتر ثبت ازدواج اقدام فرمایید.تا مراحل را طی کنید

فقط در صورت ازدواج قبلی
دفترخانه اجازه ی ثبت صیغه می دهد و ازاله ی بکارت دلیل نخواهد بود