برای هزینه ایاب و ذهاب و اجرت المثل باید چکار بکنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۱ #11714633

سلام
بعد از ۳ سال حکم قطعی، مبنی بر انتقال سند ملک به نفع اینجانب صادر شد
حدود ۳ سال طول کشید و فروشنده توی این مدت ۳ سال در منزل سکونت داشته و الان حکم بر انتقال سند و پرداخت هزینه دادرسی به طور قطع صادر گردید
دادگاه بدوی میگوید فقط توی رای نوشته هزینه دادرسی و فقط ما میتوانیم هزینه دادرسی و انتقال سند را ذکر کنیم برای اجرای احکام

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست مجزا طرح کنید

سلام دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را بصورت مجزا مطرح نمایید

با درود برای اجرت المثل باید دادخواست مجزا طرح کنید

با سلام برای اجرت المثل می بایست دادخواست جدا طرح فرمایید.

با سلام برای اجرت المثل باید دادخواست مجزا طرح کنید

سلام.جهت مطالبه اجرت المثل دادخواست مجزا دهید

بله برای اجرت المثل دادخواست مجزا می بایست طرح نمایید