چطور میتوان اجراییه را باطل کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۶۰ #11664339

باسلام
آپارتمانی رو که خریداری کردیم میگن اجراییه داره
ولی سند رهنی که مالک اولیه وام گرفته تو صفحه نقل و انتقال نیامده است.چطور میتوان اجراییه را باطل کرد؟ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدائا می بایست از ثبت املاک محل وقوع ملک استعلام گرفت که اجرائیه بر چه اساسی صادر شده و اگر توقیف شده از طریق اجرای وبت یا دادگاه حتی اگر در سند قسمت نقل و انتقال نیامده باشد و فروشنده توقیفی ملک را پنهان یا کتمان کرده باشد از طریق مراجع قضایی فروشنده عالم به توقیفی را می‌توان تحت پیگرد قضایی قرارداد و مطالبه خسارت نیز به قیمت روز نمود .درهرحال پیشنهاد میگردد از یک وکیل حاذق و مجرب جهت احقاق حق موضوع پیگیری شود .

درود. چنانچه از مستح الغیر بودن و این که ملک مذکور در رهن بوده و یا تحت اجرائیه بودن آن مطلع نبوده اید ، می توانید قرارداد را فسخ مطالبه خسارت بنمائید.

اجرائیه ای که از سوی مراجع قضایی باشد نمیتوان باطل کردشما حق فسخ معامله و مطالبه خسارات وارده از فروشنده را دارید

سلام
با توجه به توضیحات شما و این که می گویید ملک در رهن بوده، ظاهرا اجرائیه ثبتی صادر شده است. در این صورت امکان اعتراض به عملیات اجرای اسناد لازم الاجرا امکانپذیر است. همچنین در صورتی که اجرائیه مربوط به مراجع قضائی و دادگاه باشد و شما مدعی حقی باشید، می توانید اعتراض ثالث به عملیات اجرایی نمایید.

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی باید مطرح بشود.

در صورتی که اجرائیه مربوط به مراجع قضائی و دادگاه باشد و شما مدعی حقی باشید، می توانید اعتراض ثالث به عملیات اجرایی نمایید.و همچنین چنانچه شما اطلاعی در خصوص اجراییه نداشته اید ،میتوانید برای فسخ معامله اقدام نمایید

سلام بایستی بررسی گردید که به چهرعنوان‌ودموضوعی اجرائیه صادر شده ولی با توجه یکی بودن سووال امکان تقدیم دادخواست ابطال اجرائیه وجود دارد