میتوانم حضانت بلاعزل حتی در صورت ازدواج مجدد زوجه را در این سند قید کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۶۲ #11328768

سلام خسته نباشید. من زوجه هستم و شوهرم حاضر شده قبل از طلاقم حضانت دایم پسر ۱ساله ام را کتبا به من بسپارد. با این کار بعدا از چه طریقی همسرم میتواند حصانت را از من باز پس گیرد.با تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود بله امکان پذیر می باشد لیکن ایشان هر زمان که بخواهد می تواند با اثبات عدم صلاحیت شما در دادگاه، شما را سلب حضانت نماید.

با درود ایراد قانونی ندارد.
لیکن درصورت عدم شایستگی شما می‌توانند از دادگاه تقاضای استرداد فرد تحت سرپرستی را بنمایند.

درود بر شما، چنین توافقی بلامانع است، لکن ایشان هرزمان بتوانند عدم صلاحیت شما در نگهداری و حضانت را اثبات نمایند و این عدم صلاحیت برای دادگاه محرز باشد، ایشان میتوانند از شما سلب حضانت نمایند.

سلام و ارادت
بستگی به شرح وکالت تنظیمی دارد که بهتر است مواردی در آن برای ایجاد نشدن حق سلب حضانت بصورت تخصصی درج گردد .

حضانت حقی نبوده که به طور کلی قابل اسقاط باشد و در صورت اثبات عدم صلاحیت شما حضانت سلب می شود

با سلام حضانت حق فرزند است و قرارداد بین زوج و زوجه تنها تعهد و دارای الزام بین طرفین می باشد اما چنانچه هر کدام از ایشان رعایت غبطه فرزند را نمایند و یا خوف از جان و یا حیثیت فرزند باشد قرارداد فی مابین قابل اسقاط می باشد و البته این مهم به نظر قاضی مربوط می باشد موفق باشید

می‌توانید در سند حضانت قید کنید حتی در صورت ازدواج مجدد حضانت ساقط نمی‌شود