خودم میتونم بنویسم ببرم دادگاه یا حتما باید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۲۱ #11228026

بنده برای خانومم که ۸ ماهه منزل را ترک کرده الزام به تمکین زدم و رای به نفع من صادر شد و مدت ۲۰ روز به خانومم مهلت داده شد که اگر اعتراضی دارد ارائه دهد و ایشان رفته گفته از اول زندگی تا به حال نفقه نداده است در صورتیکه ایشان به مدت ۸سال با من زندگی میکردند و تمامی خرج و مخارج زندگی برعهده من بود میخواستم ببینم محکوم میشم یا نه و الان دادگاه ابلاغیه برای من فرستاده که چنانچه پاسخی دارید ظرف ۱۰ روز به نحو مکتوب به این دادگاه تحویل دهید میخواستم ببینم خودم میتونم بنویسم ببرم دادگاه یا حتما باید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی باشه و هزینه این کار برایم سنگین است

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام زندگی مشترک در مدت هشت سال خود اماره ای بر پرداخت نفقه و خرجی ایشان است و در خصوص تبادل لوایح جواب لایحه اعتراض ایشان را به دفتر خدمات قضایی ببرید

به نام خدا
با توجه به اینکه در دادگاه بدوی حکم به نفع شما صادر شده احتمال نقض آن در مرجع تجدید نظر بسیار اندک است اما نتیجه به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست و همه چیز به نحوی دفاع طرفین و استفاده از ادله اثبات دعوا دارد.
پس از تجدیدنظر خواهی در امر مدنی (حقوقی) دادخواست تجدید نظر و ضمائم برای تجدید نظر خوانده ارسال می گردد اما تجدید نظر خوانده تکلیفی در انجام تبادل لوایح و ارائه پاسخ ندارد و چنانپه تمایلی درپاسخ به تجدید نظر خواهی ایشان دارید متن آن را نوشته و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید