خواهر بنده میتواند حضانت پسرش را از پدر پس بگیرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۰۱ #11175810

سلام . خواهر بنده طی طلاق توافقی حضانت پسر ۵ ساله اش را به پدرش سپرد . بعد از طلاق ، پدر و پسر و مادربزرگ بچه با هم زندگی میکردند . الان مادربزرگ بچه فوت شده و بچه شش سال دارد . آیا با این شرایط ( فوت مادربزرگ و تنها ماندن پدر و پسر ) ، خواهر بنده میتواند حضانت پسرش را از پدر پس بگیرد؟ ضمنا وضع مالی پدر خوب است و کار نمیکند و بیشتر اوقات با پسرش است . مرسی از زحمات شما عزیزان

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.. تا ۷ سال با مادر میباشد. اما قابل توافق میباشد

حضانت تا سن ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن در صورت اثبات عدم صلاحیت پدر می توان از وی سلب حضانت کرد

با سلام
خواهر شما حضانت فرزند رو به پدرش داده و تنها در صورتی می تواند پس بگیرد ک عدم صلاحیت و کفایت پدر رو در نگهداری فرزند ثابت کند.

باسلام
تا هفت سالگی حضانت فرزند با مادر می باشد
لذا اگر توافق نموده اند دیگر نمیتوان کاری کرد مگر عدم صلاحیتش را اثبات نماید

با سلام حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است فوت مادربزرگ و دلایل مطروحه توسط شما کافی برای عدم صلاحیت پدر نیست لکن میتوانید مجددا دادخواست حضانت فرزند مطرح کنید

سلام
فوت مادربزرگ دلیلی برای سلب حضانت از پدر نمی باشد

باسلام
با توجع به توافقژ کع نموده اند درر صورت اثبات عدم صلاحیت بله.