منظور از مدت زمان در رای مذکور چی هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱۰ #11062618

سلام
منظور از رای صادره چی هست؟
یعنی ۴۰ روز واسه طرف فرصت داده شده یا که هر دو ۲۰ روز، ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در همین
شعبه و سپس طی ۲۰ روز آینده قابل اعتراض در دادگاههای عمومی حقوقی می باشد.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی فردی که رای علیه وی صادر شده است از تاریخ ابلاغ یا نشر اگهی عملا ۴۲ روز فرصت اعتراض داره و ۲۰ روز اول میتواند واخواهی نماید و ۲۰ روز دوم می تواند تجدیدنظرخواهی نماید

رایی که مشاهده نمیشود. ولیکن اگر غیابی بوده است برای طرف مقابل تا ۴۰ روز قابل اعتراض است

سلام دوست گرامی
بله دو فرصت ۲۰ روزه برای اعتراض وجود دارد و باهم جمع می شود

یعنی اگر در۲۰روز اول اعتراض کنه :قاصی که رای داده رسیدگی میکند
اگر در ۲۰ روز دوم اعتراض کنه ،دادکاه تجدینظر رسیدگی میکند

سلام
مجموعا ۴۰ روز در حکم غیابی میتواند واخواهی و تجدید نطر خواهی کند
بیست روز وقت دارد از حکم صادره واخواهی کند و بیست روز هم از حکم صادره تجدید نظرخواهی کند

بله دو تا بیست روز طرف غایب فرصت اعتراض دارد بیست روز واخواهی و بعد بیست روز برای تجدید نظر

سلام
بیست روز اول مهلت واخواهی که در همان دادگاه مجددا رسیدگی می شود بعد از آن بیست روز مهلت تجدیدنظرخواهی که به دادگاه تجدیدنظر استان می رود