ایا میتوانم هم مهریه و هم فرزندم را بگیرم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۳۲ #10964370

سلام من نزدیک دوازده ساله با شوهرم زیر یک سقف زندگی میکنم یک بچه یازده ساله دارم محل سکونتش مارلیک هست ایا در شیراز میتوانم طلاق بگیرم تو این سالها خیلی آزار روحی وجسم دیدم که باعث شده قند وکم کاری تیروئید وام اس بگیرم مریم هم ۴۱۴ سکه هست

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید مهریه قابل مطالبه است، در خصوص فرزند، چنانچه دختر باشد، با وجود این سن، خود می‌تواند تصمیم بگیرد با کدام یک از والدین زندگی کند

سلام . با اثبات شرایط عسر و حرج برای گرفتن طلاق اقدام کنید. مهریه در همه حال قابل مطالبه است...

وقت بخیر اگر شرایط صدور حکم طلاق توسط زن فراهم باشد میتوانید در شیراز اقدام کنید ولی مهریه را میتوانید در هر صورت مطالبه کنید

با سلام
مهریه که حق شما و عتدالمطالبه میباشد،و میتوانید ادعا کنید.
در مورد فرزندم تا ۷ سالگی با زوجه است.و بعد از آن تا ۹ سال قمری در دختران و تا ۱۵ سال قمری در پسران با زوج میباشد.و بعد از آن به اختیار فرزندان میباشد.و با توجه به عسر و حرج جانی و یا مالی میتوانید در شیراز طرح دعوی کنید.

درود، میتوانید در همان شیراز مهریه خود را مطالبه نماییددر خصوص حضانت تا هفت سالگی با مادر و پس از آن با پدر است لکن می‌توان حق ملاقات گرفت، یا در خصوص واگذاری حضانت توافق نمود

با سلام . با اثبات شرایط عسر و حرج می توانید برای گرفتن طلاق اقدام کنید. مهریه شما در همه حال قابل مطالبه است . بله از شیراز می توانید پیگیر باشید. حضانت فرزند در حال حاضر به پدر می رسد . اما طبق شرایطی شما هم می توانید حضانت فرزند رو بگیرید در این مورد تصمیم با دادگاه است.

بله اگر شرایط صدور حکم طلاق توسط زن فراهم باشد میتوانید در شیراز اقدام کنید ولی مهریه را میتوانید در هر صورت مطالبه کنید در رابطه با حضانت نیز ظاهرا حضانت به پدر میرسد مگر اینکه پدر صلاحیت حضانت نداشته باشد ‌ علی ایحال سوال شما بسیار کلی استذو باید جز به جز بررسی شود