چک سفید امضاء را میتوان ادعای سرقتی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۸ #105513

سلام برادرمن دراول ازدواجش سال95 چک سفیدامضا به خانمش داده درحال حاضر برادرم میخواهد طلاق دهد خانمش گفته درچک مبلغ زیادی نوشتم وقصدم انداختن تودر زندان است برادرم تقریبا1سال نیم پیش روی چک اعلام سرقت کرده ومیگوید امضای چک به درستی کامل نیست میخواهم بدانم ایا خانمش میتواند چک را برگشتی بزند وبرادرم زندان کند یا بخاطر اعلام سرقتی خانمش در درسرمیفتد درضمن برادرم هیچ رسیدی ازخانمش ندارد ولی ازخانمش پیام وچت تهدید دارد وحرفای رکیک وادعا میکند این چک بابت این است که مهریه ام را کم گرفته ای .برادرم باید چیکارکند.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسر ایشان میتوانند بر روی چک مبلغ را درج کرده و برای وصول آن اقدام کنند لذا اگر برادر شما مدعی سرقت چک میباشند باید بتوانند آنرا اثبات کنند.