درخواست قسمتی از مهریه برای چند بار امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۲۴ #103806

با سلام

همسر بنده یکبار کل مهریه خودش را دادخواست داده که البته هزینه دادرسی پرداخت نکرده است .و مجددا یکبار دیگر 100 عدد سکه از مهریه خود را الحساب در خواست داده است که برای این 100 سکه هم هزینه دادرسی داده است و هم در خواست تامین خواسته داده است .
ممنون میشم راهنمایی کنید که چرا 2 بار دادخواست داده است ؟ آیا در دریافت روند مهریه تاثیر گزار می باشد ؟
آیا برای این 100 سکه با توجه به اینکه توان پرداخت آن را ندارم میتواند حکم جلب بگیرد ؟ یا من می توانم اعسار بدهم ؟

با تشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر از دو مرجع اجرای ثبت و دادگاه باشد بله ولی اگر در دو شعبه دادگاه باشد باید اعلام کنید که پرونده تجمیع شود. میتوانید دادخواست اعسار بدهید.