چطور برای تمکین اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۶ #10369448

سلام خانم بنده دو ماه تو عقد میباشد و به زور و دخالت دیگران حق طلاق گرفته اند اول میخاستم مراحل طلاق توافقی را توضیح دهید کامل و دوم کی احضاریه واس تمکین و دخالت دیگران را براش بفرستم چون هنوز هیچ پروسه ای از طلاق شروع نشده الان براش بفرستم بهتر یا صبر کنم پروسه مشاوره و طلاق شروع شود با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاق توافقی بستگی به شرایط توافق طرفین دارد فلذا بهتر است برای راهنمایی لازم مشاوره تلفنی درخواست کنید

بادرودوسلام چنانچه باکره باشندازحق حبس استفاده می نمایند.

درود . برای طلاق توافقی باید بر سر مسائل مالی بینتون توافق کنید و ایشون میتونن از حق حبس استفاده کنند و دادخواست الزام به تمکین هم نتیجه ای ندارد

با سلام.
مقصود دقیق شما مشخص نیست.یعنی شما می خواهید از اعمال حق طلاق ایشان جلوگیری نمایید یا اینکه جلوی دخالت دیگران را بگیرید یا ایشان را ملزم به تمکین کنید.چون اینها مجزا بوده و ارتباطی به هم ندارند.

باسلام
طلاق توافقی میتواند توافق بر اساس مسائل مالی و غیرمالی باشد مثلا در مورد جهیزیه و مهریه و نفقه به تووفق برسید و بعداز گذراندن مشاوره طلاق دردادگاه انجام میشود

بنام خدا،در صورتیکه زوجه از حق حبسش استفاده کند موضوع تمکین منتفی است.

در صورتی که همسرتان ، دوشیزه باشند نمی توانید دادخواست تمکین مطرح نمایید زیرا وی حق حبس داشته ( بدین معنا که تا زمانی که کل مهریه به وی پرداخت نشود حق حبس خواهد داست و می تواند از شما تمکین خاص نداشته نباشد )