پرداخت نفقه به مبلغ کم قابل اعتراض است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۴۶ #102904

سلام وقت بخیر
رای شورای حل اختلاف برای نفقه ۳۵۰ هزارتومان بوده ورای صادر شده اما هنوز ابلاغ نشده بنده قبلا شکایت ترک انفاق کردم و برای همسرم اخطاریه رفته ک ظرف ۵ روز باید ب دادسرا مراجعه کنه اما ایشون نرفتن و فقط بعد از یک ماهو نیم ک از شکایت ترک انفاقم گذشته ۵ تا ۱۵۰ هزار تومان برای ۵ ماه نفقه معوقه بنده زدن به حسابم که فقط از جلبشون جلو گیری شه.
بنده ۱۰ اسفند نوبت رسیدگی دادسرا برای ترک انفاق دارم خواستم ببینم میتونم ب دادیار بگم که رای نفقه من ۳۵۰ تومنه ولی ایشون ۱۵۰ زدن آیا قابلیت اعتراض داره؟ چون واقعا این مبلغ کمه
ممنون از شما

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نیازی نیست که اعلام کنید نفقه واریز شده و میتوانید در صورت عدم حضور ایشان برای گرفتن حکم جلب اقدام کنید.