محجوریت واهب موجب ابطال معامله است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۵۲ #102072

با سلام

اواسط امسال یکی از آشنایان پدرم به علت قدردانی از زحمات مالی و معنوی چند ساله ی ایشان، ملک خود به پدرم هبه نمودند. در حال حاضر که ملک فوق به فروش رفته است (عین موهوبه موجود نیست)، آیا واهب با ارائه ی مدارکی دال بر محجوریت خود در زمان عقد هبه قادر است نسبت به رجوع از هبه اقدام نماید؟

با تقدیم احترام

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اثبات شود ایشان محجور بوده اند و معامله تنفیذ نشود معامله صحیح نخواهد بود و اصلا هبه ای صحیح نیست که بخواهد رجوع از هبه باشد و باید بازگردد.