برای تنظیم شکایت کیفری باید به دادسرای محل شکایت رجوع کنیم یا از طریق دفاتر الکترونیک قضایی در هر نقطه ای از تهران میتوان اقدام کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۱ #10115899

با سلام. عذر میخواهم
هزینه تنظیم شکایت نامه در خصوص فروش مال غیر را هم اگر امکان داره اعلام فرمایید. ملکی که به بنده فروخته شده است، بعد از چند ماه به فردی دیگر نیز فروخته شده است و نیازمند شکایت جهت ابطال قرارداد دوم هستم. با تشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا با سلام شما در دفتر خدمات قضایی محل سکونت خود نیز میتوانید شکایت را ثبت کنید که ارسال شود به همان دادسرایی که محل رسیدگی پرونده شماست و جرم واقع گردید هزینه دادرسی شکوائیه بیش از ۱۰۰هزار تومن نمی شود مگر اوراقی که بخواهید ارائه نمایید زیاد باشد آن زمان ممکن است از مرز ۱۰۰تومن بگذرد

در دفتر خدمات قضایی میتوانید اقدام به ثبت شکایت کنید. هزینه در حدود پنجاه هزارتومان است

شما از هرنقطه در شهر خود یا کشور میتوانید شکایت خود را از طریق خدمات قضایی ارسال کنید.هزینه شکایت با توجه به ضمایم متفاوت است ولی از ۳۰ تا ۱۰۰ هزار در نظر بگیرید

سلام
از طریق. فاتر خدمات قضایی شکایت فروش مال غیر مطرح کنید

تقدیم شکایت از طریق هریک از دفاتر خدمات قضایی در سطح کشور میسر است . البته از انجا که شکوائیه به عنوان اولین قدم در یک پرونده محسوب شده و سرنوشت پرونده به نحوه تنظیم شکایت بستگی دارد بهتر است ابتدا متن شکوائیه دقیقی توسط یکی از افراد مطلع تهیه فرمائید و سپس مبادرت به ثبت آن در دفاتر خدمات نمایید .

سلام. از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به شکایت فروش مال غیر بفرمایید.