مسدودی حساب بانکی توسط شرکت لیزینگ به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۶ #100977

با سلام، بنده در سال ۸۳ از لیزینگ ایران خودرو یک دستگاه خودرو به مبلغ وام حدود ۷ میلیون تومان و باز پرداخت ۵ ساله خریداری کردم. در طول زمان باز پرداخت اقساط به دلیل مشکلات مالی اقساط بنده با تاخیر پرداخت شد و در سال ۸۹-۹۰ با پرداخت مجموعا حدود ۱۳ میلیون تومان اقساط بنده به پایان رسید. به دلیل مشغله کاری و نبودن در تهران نسبت به دریافت نامه تسویه و آزاد سازی سند اقدام نکردم و کلا موضوع فراموشم شد. اخیرا متوجه شدم تعدادی از حساب های من به دستور مقام قضایی مسدود شده ، با مراجعه به شعبه دادگاه مشخص شد این اقدام از طرف شرکت لیزینگ صورت گرفته. با سوال از شرکت لیزینگ به بنده اعلام شد که من باید جرایم دیرکرد وام خود را پرداخت کنم و مجددا بیش از ۱۱ میلیون تومان دیگر باید بپردازم تا حساب ها و سند خودرو آزاد شود. اول اینکه آیا چنین اقدامی قانونی است و ماهیت این اقدام پس از گذشت این همه زمان از موضوع و نبود حتی یک تماس تلفنی از سوی این شرکت در ۷ سال گذشته و صحت این اقدام برای من جای سوال دارد و نمیدانم باید چه اقدامی در این خصوص انجام دهم. سوال دیگرم اینکه این مسدودی حساب تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و برای حل مساله چه کاری میتوانم انجام دهم.
با سپاس از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه به صورت غیابی محکوم به پرداخت شده باشید و حکم غیابی صادر شده باشد میتوانید واخواهی کنید. لذا بعد از پرداخت خسارت حساب شما آزاد خواهد شد.