خانمم میتونه اجناس منو که فاکتوراشونو دارم رو ازم بگیرند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۳ #10026196

سلام پوزش بابت عنوان بلندو بالام
من آقا هستم و شیر بها بهمراه کلیه لوازم چوبی رو دادم به عروس!
و یه اشتباه کردم که نگاه نکردم کاغذ لیست سیاهه رو و الان میبینم کل اجناس خودشون و من رو داخل لیست سیاهه خودشون نوشته و از خودم امضا گرفتن
خواستم ببینم خانمم میتونه اجناس منو که فاکتوراشونو دارم رو ازم بگیرن یا خیر
و طلاجات رو هم بنام خودم هست و میتونم از همسرم بگیرم یا خیر!
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بدلیل اینکه در سیاهه امضا زدین نشان از این است که برای زوجه بوده است ولی شما میتوانید به وسیله فاکتور و سایر چنانچه شهودی هست اثبات کنید که دچار اشتباه شده اید
طلاجات نیز برای شما میباشد و میتوانید پس بگیرید
باتشکر

سلام
سیاهه به ضرر شما می باشد اما می توانید به استناد فاکتور ها ادعای مالکیت اموالی که تهیه کردید را نموده و اعلام دارید امضا بدون مطالعه بوده است و پذیرش ان بستگی به نظر قاضی دارد
در خصوص طلاجات می توانید مراتب رجوع از هبه را به زوجه از طریق اظهارنامه ابلاغ کنید

بله تیشان میتواند آنها را از شما بگیرد اگر طلا ها را به شما میدهد که چه بهتر اگر نه که چون طلاها هبه هستند پس گرفتن آن سخت است

با سلام
با توجه به امضایی که در سیاهه جهیزیه درج نموده اید امکان استرداد آن به وسیله فاکتور ممکن نیست.در مورد طلاها باید اثبات نمایید که هبه بوده است و این اموال تغییری نکرده یا تلف نشده است.

سلام
آن لیست سیاهه ای که اشاره کردید و نوشته ایدو امضا کرده‌اید به عنوان سند علیه شما قابل استفاده است مگر اینکه اشتباه و بی اعتباری آن را در مورد اجناسی که متعلق به خودتان تان هست بتوانید ثابت کنید که کار مشکلی است
و چنانچه طلاها را شما به خانمتان بابت مهریه نداده باشید و به عنوان هدیه به او داده باشید با وجود شرایطی مثل اینکه طلاها نزد همسرتان باشد و تبدیل و تغییر پیدا نکرده باشد می‌توانید آن‌ها را استرداد کنید.

سلام.شما اشتباهی رو انجام دادین که ی مقدار اثباتشو سخت کرده.در صورتی که شاهدداشته باشید و فاکتورهای اجناس صحتشون واسه دادگاه محرز شود و علم قاضی در این مورد مثبت باشد .بله امکانش هست که دادگاه به شما برگردونه.