فک پلاک خودرو به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۴ #10023780

خودروم را در تاریخ دی ماه پارسال فروختم یک فقره چک‌ برای ۱۰ فروردین ۹۹ داده حالا برگشت خورده تقاضای من این است که خودرو توقیف و فک پلاک کنم
کمکم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر در متن مبایعه نامه قید شده در صورت عدم پاس شدن چک فروشنده حق فسخ دارد میتوانید فسخ معامله نمایید
یا اقدام برای مطالبه وجه چک از طریق دادگاه نمایید

میتوانید بابت مطالبه مبلغ در راستای تامین خواسته و با تودیع درصدی از خواسته خودرو را توقیف و در صورت پیدا کردن محل خودرو به پارکینگ منتقل کنید تا مبلغ پرداخت گردد.
درمورد فسخ هم شرایط قرارداد و متن آن باید بررسی دقیق شود.

باسلام
در صورتی می توانید خودرو را استرداد کنید که در مبایعه نامه شرط شده باشد که در صورت برگشت چک حق فسخ دارید در غیر اینصورت فقط میتوانید نسبت به الزام پرداخت وجه چک اقدام کنید

سلام
شما باید دادخواست تنظیم کنید و تحویل دفتر خدمات قضایی بدید جناب
اگر خواستید برای شما تنظیم می کنیم
https://www.bonyadvokala.com/assessment