پیام های اکانت واتساپی که دیلیت شده قابل بازیابی هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۱ #09849398

سلام و وقت بخیر
چند ماه پیش آقایی با اصرار و سماجت با من وارد رابطه دوستی شد(ما همشهری نیستیم و خیلی شهرهامون از هم دور هست) با اینکه من از اول مخالف بودم،به دروغ اظهار داشت که سه سال هست که جدا شده و مجرده و با مادرش زندگی می کنه،بعد از مدتی فهمیدم زن داره و
ارتباطمو باهاش قطع کردم ، بلاکش کردم و دیگه ارتباطی باهاش نداشتم
بارها من ردش کرده بودم ولی دست بردار نبود و باز پیگیر من بود
تا اینکه چند روز پیش یه خانومی پیام داد و خودش رو بجای این آقا معرفی کرد،بعد از کمی چت کردن گفت من زنش هستم مرسی که بامن چت کردی من ازش مدرک میخواستم
دو روز پیش این خانوم به من پیام داده که من ازت شکایت کردم تا تو باشی با مرد زن دار رابطه نزاری
اگر این خانوم ازم من شکایت کرده باشه و منو بکشه دادگاه، تکلیف منی که فریب دروغ و دقل بازی شوهرش رو خوردم چیه ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

خیر قابل بازیابی نمی باشد.حتی درصورت داشتن اسکرین شات هم مدرک محکمی برای اثبات وجود ندارد زیرا اسکرین شات هم قابل ویرایش و جعل است.

سلام
خیر قابل بازیابی نمی باشد .

متاسفانه امکان فنی بازیابی وجود ندارد.

خیر امکان بازیابی وجود ندارد.

با سلام
با حذف اکانت واتس اپ قدرت بازیابی اطلاعات از بین می رود؛ بنابراین پیامک ها دیگر قابل بازیابی نمی باشد. البته در صورت وجود اسکرین شات، یافتن برخی اطلاعات امکان پذیر است.

باسلام درصورت دلیت اکانت قابل بازیابی نیست ولی ممکن است اسکرین شات گرفته باشد

با سلام در صورت دیلیت اکانت قابل بازیابی نمی باشد