مالک‌ چک تخلیه رو که مبلغ ۳۰۰ میلیون رو نمیده، آیا با این چک می‌تواند کاری انجام دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #09731016

سلام من کارگاهی رو تخلیه کردم ولی چک تخلیه رو مالک ‌نمیدهد آیا با این چک کاری می‌تواند انجام دهدو آیا من می‌توانم بابت چک شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید نخست نسبت به استرداد چک به طرف مقابل اظهارنامه ارسال نمایید،در صورت عدم استرداد چک از طرف مقابل میتوانید نسبت به طرف مقابل شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید.

سلام
شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دادخواست الزام موجر به استرداد چک تخلیه را تقدیم نمایید تا به دادگاه ارسال ها رسیدگی شود
قبل از آن میتوانید طی اظهار نامه ای درخواست کنید که چک شما را استرداد نمایند
اگر شما قرارداد اجاره شماره چک شماره چک درج شده باشد و در خود متن چک نیز نوشته شده باشد که بابت تخلیه مشکل خاصی برای تان پیش نمی‌آید

باسلام
اگر در وجه چک به ضمانت یا امانی بودن یا جهت تخلیه ملک قید شده باشد نمیتواند چک را اقدام کند
شما میتوانید با ارسال اظهارنامه برای مالک ایشان را ملزم به استرداد لاشه چک نمایید و اشاره کنید درصورت برگشت زدن یا انتقال به غیر خیانت در امانت محسوب شده و بر علیه ایشان شکایت کیفری خواهید نمود.