آیا می‌شود پرونده چک برگشتی را از مراکز داوری به دادگاه انتقال داد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۵ #09611360

سلام
چک برگشتی از اداره ثبت به مرکز داوری انتقال داده شده ولی من میخوام که توی دادگاه به این موضوع رسیدگی بشه. آیا میشه پرونده رو به دادگاه ارجاع داد و اجازه رسیدگی در مرکز داوری رو نداد؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگر داور تعیین شده رای داور لازم الاتباع است و ازطریق دادگاه اجرا میشود

در صورتی که داوری در قرارداد پیش بینی شده باشد مرجع صالح برای تصمیم گیری داوری خواهد بود

باسلام درصورتی که در توافق فی مابین حل اختلاف راجع به دعوای مربوط به چک را داوری شرط نموده باشید نمیتوانید به دادگاه ارجاع دهید درصورتی که اختلاف با داوری حل نگردید میتوانید در دادگاه اقامه دعوا نمایید.

متاسفانه مدتی است دربعضی ازاستانها کلیه پرونده هاابتدابه داوری ارجاع میشود

در صورتی ک مطابق قراداد،داوری مرجع حل اختلاف باشد دادگاه صلاحیت رسیدگی ب آنرا ندارد

اگر در قرارداد شرط داوری تعیین شده باشد باید به داور مراجعه کنید و دادگاه صالح به رسیدگی نمی باشد

اگر در قرارداد فی مابین مرجع حل اختلاف داوری است نمیتوانید به دادگاه مراجعه کنید