تهدید و خیانت قابلیت پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۱۹ #09351705

سلام خسته نباشید من یک خانم و متاهل هستم .قبلا ارتباط با افراد مختلف زیاد داشتم.تا اینکه یکبار اطلاعات سپاه بدون حکم وارد خونه ام شد و پسری که باهام بود رو بیرون از خونه گرفته بودن و ایشان رو بردند ازش تعهد گرفتند و من را هم فردا بردند تعهد دادم مدتی دیگه هیچ کاری انجام نمیدادم تا اینکه دوباره شروع کردم به ارتباط برقرار کردن با افراد مختلف. و بعد فهمیدم زیر نظر هستم و برای همیشه کنار گذاشتم این کار رو.بعد با یک نفر اشنا شدم این هر از گاهی میومد خونه ام.چون مشکل تنهایی داشتم و همسرم اصلا پیشم نمیاد بعد یه همسایه هر روزی بهم گیر میداد این کیه و چکاره هست گفتم برادرمه و هر روز از گیر دادن ولم نمیکرد .تا اینکه وقتی دوستم (پسر یعنی همین اقا)شب پیشم بود زنگ خونه ام رو زد و شروع به تهدید کردن کرد که من ماشینت رو اتیش میزنم و این کار واون کارو میکنم و به پسره هم گفت این مشکل دارع و تو اطلاعات پرونده داره برای خودت دردسر درست نکن برو و پسره هم برای همیشه ترسید و رفت و شب بعدیش هم دوباره اومده تهدیدم کرده که من ماشینت رو تو پارکینگ خط می اندازم حالا ببین چطور زندگی کردن رو نشونت بدم..منم ترسیدم زنگ زدم ۱۱۰ و همسایه رو شکایت کردم و ۱۱۰ هم صورتجلسه کردم و رفت ..حالا سوالم اینجاست ایا من اگه شکایتم را پیگیری کنم ممکنه دردسر برای خودم بشه .و به چه عنوانی باید شکایتش کنم چون خیلی تهدیدن کرده و الان صورتجلسه اش هم هست و شوهرم رو هم در تمامی ماجراهها گذاشتم و همه چیز رو بهش گفته ام.ایا برای شکایت تهدیداش به جاییی میرسم یا نه.چون دست از سرم بر نمیداره منم دیگه میخوام زندگی کنم .

مشاوره حقوقی تهدید
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان تهدید قابل شکایت است....

سلام .می توانید با ارایه ادله شکایت تهید مطرح نمایید

با ساام
تحت عنوان تهدید می توانید شکایت کنید

سلام
میتوانید تحت عنوان تهدید اقامه دعوا نمایید.

با سلام
تحت عنوان تهدید شکایت کنید

باسلام تحت عنوان تهدید علیه ایشان شکواییه طرح نمایید و به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با درود شکایتی تحت عنوان تهدید مطرح کنید