آیا تاخیر تادیه به این چک تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۲ #09258148

چکی به مبلغ ۳ میلیارد تومان به تاریخ ۱۰ تیر ۹۱ در اجراییه ثبت به اجرا گذاشته شده و در تاریخ ۱۴ مرداد ۹۱ ابلاغ قانونی شده. در تاریخ ۲۷ آبان ۹۸ دادخواست مطالبه تاخیر تادیه داده شده . آیا تاخیر تادیه به این چک تعلق میگیرد ؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وصول وجه چک از طریق دایره اجرای ثبت مسقط حق دارنده چک مبنی بر وصول خسارت تاخیر تادیه چک از طریق مرجع قضایی نخواهد بود البته رویه قضایی که در محاکم بر این امر استوار است این می باشد که اگر چک مزایای سند تجاری را نداشته باشد وبعبارت دیگر چک به روز صادر نشده باشد نمیتوان از مزایای اسناد تجاری منجمله خسارت تاخیر از تاریخ چک استفاده نماید ودر اینگونه موارد خسارت تاخیر از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه خواهد شد