شریکم سهم من را نیز فروخته نتیجه چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۲ #09152586

من با شریکم اختلاف پیدا کردیم و کار به دادگاه کشیده که با گواهی شهود حکم برائت امد و در دادنامه هم شراکت ما با اینکه مدارک به نام شریکم بود قید شده و طبق صورتجلسه پاسگاه محل همه مردم گواهی به شراکت ما دادند ام شریکم چند نفر هم در دادگاه گواهی شراکت ما را داده اند

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با اسناد و مدارک مبنی بر شراکت ابطال معامله رو به استناد معامله فضولی بخواهید

درود
نسبت به سهم شما فضولی است و می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله فضولی را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

با درود اگر کیفری موفق نشوید، یا نشدید چون برائت حاصل شده، حقوقی دادخواست دهید، بطلان بیع مطرح کنید

با سلام وقت بخیر
دادخواست بطلان معامله با مدارک و شواهدی که دارید
بهتر هرچه زودتر اقدام کنید

درود بر شما، می‌توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست بطلان معامله بر اساس مدارک و شواهد موجود نمایید.

در رویه قضایی برخی از محاکم فروختن سهم شریک را جز جرم فروش مال غیر قلمداد نمی‌کنند بهتر است دادخواست بطلان معامله را مطرح کنید

معامله فضولی هستش می توانید شکایت کنید