چگونه میتوانم حق خود را بصورت عادلانه که تضییع نشود بستانم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۲۶ #08921762

درود بر شما . بنده در یک آپارتمان ۸ واحد زندگی میکنم و بیشتر روزها در ماه هم نیستم و چنانچه هم باشم مصرف آب و گاز بنده یک ششم مصارف دیگر واحدها هستند . این در صورتی می باشد که مصرف آپارتمان خیلی خیل زیاد بوده و همیشه مشمول نرخ تصاعدی هم لحاظ شده . ولی دیگر واحدها حق واحد بنده را که حضور هم ندارم و اگه به ندرت هم حضور داشته باشم یک ششم (با استفاده از لیتر شمار) می باشد رعایت نمیکنند و من را باخود به نسبت مساوی در نظر میگیرن پیشاپیش ممنونم از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفق ماده ۱۰ قانون تملک آپارتمان ها هر کس آپارتمانی را خریداری می‌نماید به نسبت مساحت قسمت اختصاصی خریداری خود در زمینی که ساختمان روی آن بنا شده یا‌ اختصاص به ساختمان دارد مشاعا سهیم می‌گردد مگر آن که مالکیت زمین مزبور به علت وقف یا خالصه بودن یا علل دیگر متعلق به غیر باشد که در این‌صورت باید اجور آن را به همان نسبت به پردازد مخارج مربوط به محافظت ملک و جلوگیری از انهدام و اداره و استفاده از اموال و قسمتهای مشترک و‌به طور کلی مخارجی که جنبه مشترک دارد و یا به علت طبع ساختمان یا تاسیسات آن اقتضا دارد یک جا انجام شود نیز باید به تناسب حصه هر مالک‌به ترتیبی که در آیین‌نامه ذکر خواهد شد پرداخت شود هر چند آن مالک از استفاده از آنچه که مخارج برای آن است صرفنظر نماید.

درود بر شما
برخی پارامتر ها مثل هزینه آسانسور و نظافت مشترکات و نگهبانی بین همه شرکا بر اساس متراژ تقسیم می شود و برخی دیگر که تابع میزان مصرف اعضا هست، مثل هزینه آب و گاز بر اساس میزان استفاده اعضا باید تقسیم گردد.

سلام
در این مورد باید هیئت مدیره ساختمان را قانع کنید تا برای شما سهم کمتری در نظر بگیرند چنانچه توافق نکنید سهم بر اساس مساحت آپارتمانها تعیین می‌گردد و استفاده و عدم استفاده شما تاثیری در این مورد ندارد

باید نحوه محاسبه مصرف را برابر تعداد خانوار تعیین کنید مثلا خانواده یک نفره با خانواده ۴نفره متفاوت باشد به این نحوه تقریبا هزینه کمتری به شما میخورد