بنده با عنوان فروش مال غیر ازشون شکایت کردم نتیجه چه میشود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۴۸ #08864096

با سلام و درود بنده خودرویی خریدم در واقع پلاک به نامم زده شده و برگ سبز صادر شده
ولی با توجه به قانون جدید اداره گمرک به برگ سبز کفایت نمیکنه
فروشنده هم گفته بود که هر موقع به مشکل برخوردی من سند میزنم به نامت
الان سند نمیده و متوجه شدم که اصلا سند قطعی به نام خودش نداره و فقط با تعویض پلاک فروخته شده
حال نتیجه چه خواهد شد
ممنونم پاسخ دهید
درود بر همه وکلا عزیز

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.دادخواست ابطال بیع دهید و سپس الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح کنید

وقت بخیر بدوا دادخواست ابطال بیع دهید

درود:دو حالت وجود دارد ،در صورتی که فروشنده مالک خودرو است ،از طریق دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید۲.در غیر این موارد دادخواست ابطال ،سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید.

سلام.دادخواست ابطال بیع دهید و سپس الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح کنید ....

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند در دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید

با سلام،اگر مالک نیست دادخواست ابطال و مطالبه خسارت دهید.