اگر برای زنم خونه کرایه کنم بازم میتونه طلاق بگیره یا نه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۸۵ #08852876

سلام درود
من در پرونده ترک انفاق محکوم شدم۳ ماه و یک روز حبس و پرونده تمکینم رد شد به علت اینکه زنم امنیت جانی نداره و در پرونده الزام به تهیه مسکن محکوم شدم که باید برای زنم خانه اجاره کنم
میخاستم بدونم زنم میتونه با این اوضاع طلاق بگیره یا نه؟
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
شما باید ببینید علتی که ایشون در درخواست طلاقشون اوردن چی هست ، اگر ترک انفاق باشه با تهیه مسکن و اسباب زندگی نمیتونن طلاق بگیرن منتها اگر عسر و حرج باشه و بدلیل محکوم شدن شما و اثبات اینکه تحمل زندگی با شما برای ایشون مشکل هست میتونن درخواست طلاق بدن

باسلام درصورت تهیه مسکن از طریق این موضوع نمیتواند طلاق بگیرید
ولی درصورت اثبات عدم امنیت جانی این امکان را دارد که برای طلاق اقدام کند

خیر تهیه منزل جز نفقه بوده که در صورت تهیه آن از سوی شما ایشان به این دلیل حق طلاق نخواهد داشت

با سلام و احترام؛
طبق فرموده حضرت عالی، دادگاه، تقاضای تمکین شما را به دلیل نداشتن "امنیت جانی" زوجه رد کرده است، در نتیجه عسر حرج ایشان در زندگی با شما به اثبات رسیده و به تبع ایشان هم وکالتا و هم اصالتا از حق طلاق برخوردار هستند.
پیروز باشید

اگر ترک انفاق از جانب شما دلیل ایشان برای طلاق باشد روشن هست ک با پرداخت نفقه و تهیه منزل ک خود از نفقه ب شما می آید ایشان نمیتوانند طلاق بگیرند مگر اینکه دلیل دیگری داشته باشند

درصورت تهیه مسکن فقط به این علت نمی تواند طلاق بگیرد اما اگر عسرو حرج خود را ثابت کند به اون دلیل می تواند طلاق بگیرد

باسلام
در صورتی که دلیل خواسته طلاق زوجه عدم پرداخت نفقه و تهیه مسکن است در صورت تهیه مسکن و پرداخت نفقه نمیتوانند اقدام به طلاق نمایند
اما اگر دلیل زوجه عدم امنیت جانی باشد صورتی که بتوانند ثابت کنند میتواند درخواست طلاق بدهند