بنده هر زمان تا زنده بودن افرادی که وکالت دادن می‌توانم اقدام به فروش ملک و نوشتن مبایعه نامه نمایم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۳۸۹ #08766441

با سلام و وقت بخیر
بنده از ورثه وکالت بلاعزل دارم و دران ذکر شده که حق انتقال به خود و غیر را دارم ،از عمر وکالت بنده ده سال میگذره و تمامی ورثه در قید حیات هستن ،آیا بنده هر زمان تا زنده بودن افرادی که وکالت دادن ،می‌توانم اقدام به فروش ملک و نوشتن مبایعه نامه نمایم ؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بستگی دارد وکالت مدت داشته یا نه اگر مدت داشته و مدت تمام شده اعتبار ندارد و گرنه تا زمان فوت هستش

بادرودوسلام چنانچه وکالت موعد داشته باشد مطابق حدوداختیارات اعمال می شود.

باسلام
وکالت بلاعزل به معنی مالکیت شما نمی باشد. اگر مبایعه نامه ای تنظیم نکرده اید، ورثه می توانند خود ملک را به فروش برسانند و اگر ورثه ملک را زودتر به فروش برسانند، معامله شما باطل خواهد بود.
می توانید درصورتیکه ورثه تا کنون ملک را نفروخته اند، مبایعه نامه ای به نام خود تنظیم کنید. هرچند می بایست میزان ثمن واقعی باشد نه به قیمت نازل
موفق باشید

با درود
درصورت وکالت موصوفه قید زمان نداشته باشد و یا در صورت داشتن زمان آن منقضی نگردیده باشد امکان انتقال آن امکان‌پذیر است

سلام دوست عزیز، درست است که وکالت بلاعزل دارید لکن دلیل نمی شود آن موکلین نتوانندشما را از وکالت عزل کند، چرا که عقد وکالت، ذاتا جائز بوده و انعقاد چنین قراردادی ، قطعیت نداشته و تا زمانی که در انجام مفاد وکالت ، اهلیت دارید لازم الاتباع است ، و اینکه عقد وکالت به موت، جنون، هریک از طرفین علاوه بر اراده آنها، قابل انحلال بوده

با درود..
در اینخصوص چنانچه مهلت زمانی محدودی برای وکالت تعیین نگردیده باشد، می توانیـد تا قبل از فوت و یا حجر موکلین نسبت به مراتب انتـقال طبق حدود اختـیارات وکالتـنامه اقدام نمایید..

اگر وکالتنامه مهلت داشته باشد مطابق وکالتنامه اقدام نمایید