بهترین راهکار برای تغییر کاربری ملک به مسکونی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۶ #08714924

سلام و وقت بخیر
من یک منزل مسکونی در سال ۸۱ خریداری کردم و در دفترخانه رسمی ثبت شده سند ملک از نوع سیم سرب بود که در سال ۹۷ اقدام به تبدیل آن به تک برگ نمودم، اما به من گفتن ملک شما تغییر کاربری داده شده و از مسکونی به بهداشتی درمانی تغییر نموده، بعد از پیگیری های مکرر به ما گفتن به دلیل این که طی این سال ها اجاره داده شده به یک مرکز توانبخشی ملک از سوی کارشناس بنیاد مسکن تغییر کاربری خورده، بعد از مراجعات مکرر به شهرداری و دیگر مراکز جهت تغییر کاربری به مسکونی حالا علوم پزشکی گفته، طبق مصوبه هیئت امنا باید ۱۰ درصد یا یک سوم قیمت ملک را به امور خیریه بدهی تا نامه عدم نیاز ملک رو بهتون بدیم.
حال سوال من این است:
۱) اجاره دادن ملک مسکونی باعث میشه که نوع کاربری ملک تغییر کنه؟
۲) کارشناس بنیاد مسکن حق این رو داره که بدون اطلاع مالک نوع کاربری ملک رو تغییر بده؟
۳) علوم پزشکی حق داره چنین درخواستی رو از من که مالکم داشته باشه؟
۴) برای شکایت از علوم پزشکی و کارشناس بنیاد مسکن باید چه کنم که زود به نتیجه برسم؟
۵) بهترین راهی که وجود داره واسه تغییر کاربری به مسکونی از نظر شما چیه؟
ممنون از وقتی که گذاشتین.

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما باید درخواست به کمیسیون آمده ۵ شورای عالی شهر سازی مطرح نمایید اگر به مقصود نرسیدید به دیوان عدالت شکایت نمایید