چطوری میتونم این اتهام دروغ را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۱ #08634815

سلام و عرض ارادت خدمت وکلای محترم بنیاد
چند روز قبل همسرم به همراه مادر و برادرشان بدون مجوز قانونی برای ملاقات و همراه بردن فرزندانم آمده بودند که با ایجاد سر و صدا و مزاحمت برای همسایه ها بنده مراتب را به پلیس ۱۱۰ گزارش کردم. بعد از رسیدن مامور که در حال ثبت گزارش ما وقع بود برادر همسرم با اتهام زنی زنا و روابط نامشروع به من باعث عصبانیت بنده و ایجاد درگیری فیزیکی شدند.مامور با گزارش درگیری و فحاشی صورت‌ گرفته به دروغ اتهام تهدید به قتل برای من ثبت کرد و هر سه نفر با مراجعه به دادسرا علیه من شکایت ضرب و جرح عمدی، فحاشی و تهدید به قتل ثبت کردند. چند نفر از همسایه ها هم شاهد بودند که من تهدید به قتل نکردم

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به جهت اینکه همسایه ها شاهد ماجرا بودند بنابر این با تنظیم استشهادیه محلی و شرح ماجرا از طرف شهود و امضاء ذیل استشهادیه و ارائه آن به مرجع محترم رسیدگی و عنداللزوم حاضر نمودن شهود جهت استماع شهادت در دادسرا یا دادگاه می توانید موضوع را اثبات نمایید.

با توجه به گزارش مامور , اقدام به تنظیم استشهادیه نموده و در روز جلسه دادرسی شهود خود را حاضر نمایید

باسلام
تقاضای استماع شهادت شهود به دادگاه بدهید تا اظهارات شهود ثبت و ضم پرونده شود