با توجه به عدم تمکین اینجانب؛ چگونه میتوانم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۵ #08373770

با سلام،
همسرم دادخواست عدم تمکین داده منم نفقه را گذاشتم اجرا چگونه میتوانم به خانه برنگردم و صبر کنم دادگاه نفقه بگذره که اگر نفقه تعلق نمیگرفت حداقل تمکین نکنم ازش چون اعتیاد دارد و چگونه میتوانم طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر اعتیاد شدید باشد از موارد عسر و حرج زوجه است

با سلام مجدد. دقیـقا..
موفق باشید..

با عدم پرداخت نفقه بمدت ۶ ماه و همچنین اعتیاد ،براساس ایجاد عسر و حرج میتوانید دادخواست طلاق بدهید

با توجه به اعتیاد همسر و نظر به اینکه این اعتیاد از سوی ایشان قابل ترک نبوده از موارد عسر و حرج زن بوده و می تواند از موارد درخواست حق طلاق برای زن باشد

در صورت امکان اثبات اعتیاد همسرتان می توانید دادخواست طلاق بدهید

با سلام..
در صورت عدم تمکین ناشزه محسوب و نفقه بشما تعلق نخواهد گرفت..
فاما در خصوص درخواست طلاق.. در صورتیکه شوهرتان اعتیاد داشته باشد و اعتیاد وی به گونه ای بوده که قابل ترک نبوده و نامبرده نیز اقدامی برای ترک آن ننموده باشد، شما می توانید به اثبات مراتب عسر و حرج خویش به استناد به اعتیاد شدید وی، بطوریکه ادامه زندگی را برایتان با مشقت همراه نموده باشد، می توانید دادخواست طلاق از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه خانوارده مطرح نمائید..
موفق باشید..

مگر ازمواردی چون عدم امنیت جانی بتوانید استفاده کنید وگرنه اگرشوهرتان منزل برایتان تهیه نموده ونفقه پرداخت میکندبعیداست به نفعتان رای صادرشود