می تونم نکاح فسخ کنم که مهریه به ایشون تعلق نگیره؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۳۲ #08121434

سلام خسته نباشید
درسال ۹۹ عقد انجام گرفت که بعد از عقد (روابط زناشویی )بین من وخانم انجام گرفت که بنده متوجه( عدم بکارت )خانم شدم و در جواب سوال من گفتن که از نوع ( ارتجاعی) می باشند بنده بدلیل اینکه بی اعتمادی بوجود نیاد سکوت کردم و اعتماد کردم به حرف ایشون و درخواست معاینه و گرفتن برگه سلامت ازایشون نکردم ** تا بعد از گذشت شیش ماه ایشون بدون دلیل منطقی و با بهانه گیری های بیخود درخواست طلاق دادن و مهریه خودشون اجراگذاشتن بدلیل وضعیت مالی خوب بنده که نمونه واقعی کاسبی کردن از راه مهریه رو نشون میده ودرحال حاضر هنوز درگیر طلاق ومهریه هستیم
ایا بنده درحال حاضر که در ابان ماه سال ۱۴۰۰ می باشیم می تونم درخواست فسخ نکاح بدم بدلیل (عدم بکارت زوجه)و تدلیس در ازدواج اگر ثابت بشه می تونم نکاح فسخ کنم که مهریه به ایشون تعلق نگیره؟؟
تکلیف مهریه چه می شود؟؟؟؟؟؟

**یعنی بطورکلی بر فرض مثال اگر فسخ نکاح و تدلیس در ازدواج توسط زوجه بدلیل پنهان کردن عدم باکرگی (نداشتن بکارت) درزمان عقد و ازدواج ثابت بشه در مراجع قضایی بعد از
انجام معاینات زوجه و از سوی دادگاه حکم به فسخ نکاح صادر بشه در ایامی که زن مرد عقد بوده اند و روابط زناشویی بین انها برقرار بوده در شیش ماه بعد از عقد (نزدیکی کامل واقع شده است بین زن شوهر) در موقع نزدیکی بوده که مرد متوجه عیوب زن (عدم باکرگی)شده است باز هم مهریه رو باید کامل پرداخت کنه به زن
یا مهریه ایی به او تعلق نمی گیردحتی بعد از نزدیکی درمواقع فسخ نکاح؟؟

(** ایا ازاله پرده بکارت زوجه بعد از انجام معاینات بطور دقیق مشخص می شود که قبل از
عقد بوده است و مربوط به روابط زناشویی که با شوهرش داشته بعد از عقد نمی باشد؟؟؟؟؟)

اخرین سوال اینکه در سند طلاق دوشیزه بودن یا نبودن زوجه قید می شود یا خیر مثلا حکم طلاق صادر شده از نوع بائن و ۳ طهر بعد از صیغه طلاق برای زوجه مشخص شده که نشان دهنده این است که زوجه باکره نیست درسته؟؟؟؟
باتشکر ازشما

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود مهریه تادیه و حق فسخ فوری است

سلام وقت بخیر
مهریه باید پرداخت شود و فسخ نکاح فوری میباشد.

با سلام
فسخ نکاح فوری است
مهریه باید تادیه گردد

بادرودوسلام فسخ نکاح فوری می باشد و مهریه باید تادیه شود.

با درود فسخ نکاح فوری است و مهریه کامل باید پرداخت شود

ازموارد فسخ مصرح درقانون مدنی نیست، وارتباطی به مهریه ندارد مهریه حق مالی است وبه زوجه تعلق میگیرد

با توجه به ازدواج حق فسخ از بین رفته و کل مهریه به ایشان تعلق میگیرد