تفاوت منع تعقیب و برائت در پرونده خیانت در امانت چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵,۱۲۲ #08049512

شخصی از بنده شاکی شده که در مورد چک صادره ایشان که به اجرا گذاشته ام مرتکب خیانت در امانت شده ام، مشاوره هایی که گرفتم می گویند در بدترین حالت برائت صادر می شود چون هیچ مدرکی دال بر خیانت در امانت ارائه نداده و در اختیار ندارد.
تفاوت منع تعقیب و برائت چیست؟
از نظر پیگیری های بعد از صدور رای چطور؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
منع تعقیب قراری ست که دادسرا صادر می کند و همان برایت است

منع تعقیب در دادسرا صادر میشود و برائت در دادگاه صادر میشود

منع تعقیب قرار است و برائت حکم است

چک صادره و تسلیم شده اگر بنابوده مسترد شود و یا استفاده خاصی از آن شود و شما برخلاف توافق و قرار نسبت به سوء استفاده از چک یاد شده با سوء نیت اقدام نموده باشید خیانت در امانت محقق میگردد. و الا صرف ادعای خیانت در امانت موضوع قابل اعتنایی نیست.
برائت حکم است و در دادگاه توسط قاضی صادر میشود ولی منع تعقیب قرار است و در مرحله دادسرا توسط بازپرس یا دادیار صادر میشود.

منع تعقیب در مورد پرونده شما در صورتی که ادله کافی برای انتساب جرم به شما وجود نداشته باشد یا دلایل کافی نباشد در دادسرا صادر می شود که ظرف ۱۰ روز توسط شاکی قابل اعراض است و چنانچه قرار منع تعقیب به دلیل عدم کفایت دلیل صادر شده باشد شاکی می تواند با ارائه دلایل جدید مجددا طرح شکایت نماید ولیکن برائت حکمی است که در دادگاه صادر می شود زمانی که دلایل شاکی برای اثبات جرم خیانت در امانت علیه شما کافی نباشد و بعد از صدور حکم برائت دیگر امکان شکایت بابت همین جرم از طرف شاکی علیه شما امکان پذیر نخواهد بود

سلام
قرار منع تعقیب از سوی دادسرا و دادگاه زمانی صادر میشود که ادله کافی کبنی بر ارتکاب جرم توسط متهم وجود نداشته یا جرم نباشد، حکم برائت از طرف دادگاه زمانی صادر می شود اتهام وارده متوجه متهم نبوده باشد و احراز شود متهم مرتکب جرم نشده

منع تعقیب در مورد پرونده شما در صورتی که ادله کافی برای انتساب جرم به شما وجود نداشته باشد یا دلایل کافی نباشد در دادسرا صادر می شود که ظرف ۱۰ روز توسط شاکی قابل اعراض است و چنانچه قرار منع تعقیب به دلیل عدم کفایت دلیل صادر شده باشد شاکی می تواند با ارائه دلایل جدید مجددا طرح شکایت نماید ولیکن برائت حکمی است که در دادگاه صادر می شود زمانی که دلایل شاکی برای اثبات جرم خیانت در امانت علیه شما کافی نباشد و بعد از صدور حکم برائت دیگر امکان شکایت بابت همین جرم از طرف شاکی علیه شما امکان پذیر نخواهد بود.