وضعیت مهریه ی من به چه صورت خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲,۱۰۱ #07570653

سلام، وقت به خیر
شوهرم به مدت ۱۰ سال است که بیکار است. او نزدیک ۵۰ میلیون تومان در بانک نگهداری می کند و از سود ماهانه آن خرج می کند. شوهرم می گوید از کار افتاده است و نمی توانم کار کنم ولی ۲۰۰ متر زمین و یک خانه ی ۱۰۰ متری نیز دارد. با این تفاسیر بنده طلاق می خواهم و مهریه ام ۲۰۰ سکه است و سه دانگ از خانه نیز جزو مهریه ام است. وضعیت مهریه ی من به چه صورت خواهد شد؟ ایشان می تواند بگوید توانایی پرداخت مهریه را ندارم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درهرصورت بایدمهریه راپرداخت کنند.

با سلام مهریه جزء دیون ممتازه هست و باید پرداخت شود و زمین و حساب بانکی همسر بابت مهریه قابل توقیف می باشد

مهریه حق زوجه است و قابل مطالبه است فلذا در صورت عدم پرداخت یکجا با نظر دادگاه تقسیط خواهد شد.

مهریه شما از اموال ایشان به جز مستثنیات دین قابل مطالبه است

اگر سه دانگ از منزل مهریه ثبت شده است با مطالبه شما به انتقال آن محکوم میشود.

باسلام

در صورت اثبات عدم تمکن مالی مهریه شما تقسیط خواهد شد.

مهریه در هر صورت باید پرداخت گردد در نهایت تقسیط می شود