امکان دریافت مهریه از دارایی های پدر شوهر هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۵ #07567064

سلام
بنده به مدت ۲۳ سال هست که با همسرم زندگی میکنم و کلیه مسئولیتها و هزینه های زندگی بر عهده منه ، با توجه به اینکه پدر همسرم از تمکن مالی برخورداره ولی همسرم هیچ دارایی و مالی نداره و توانایی پرداخت نداره آیا من میتونم مهریه خودم اجرا بزاره و از پدر همسرم بگیرم ، واقعا اگه راهی هست بفرمائید که بتونم با اون پول پول پیش خونمو فراهم کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
امکان اخذ مهریه و نفقه و سایر حقوق مالی زوجه از اموال پدرشوهر نیست و فقط از خود زوج میتوان مطالبه نمود و در ادامه مسیر قانونی را طی کرد.تنها در صورتی که پدر شوهر ضمانت پرداخت آنها را چه ضمن عقد نکاح یا به موجب سند دیگر به عهده گرفته باشد،امکان اقدام علیه او وجود دارد.
موفق باشید

باسلام و احترام

خیر، مگر اینک ضمن نکاح در سند قید شده باشد ک ‌پدر همسرتان مهریه پرداخت کند و اینک بعد از فوت پدر همسرتان میتوانید از سهم الارث ایشان نسبت به من مهریه اقدام کنید درایر اینصورت خیر

باسلام.اگر پر همسرتان ضامن پرداخت مهریه در سندازدواج باشه ویا پدرهمسرتون فوت کنه از سهم الارث همسرتون میتونید بابت مهریه مطالبه نمائید والا خیر..

با سلام خیر نمی توانید مگر در دو صورت ۱-ضامن پرداخت مهریه شده باشند۲- یا بعد از فوت ایشان سهم الارث همسر خود را توقیف کنید.

با سلام
در صورتی که در قباله ازدواج به صورت متعهد امضا کرده باشد میتوان پیگیری نمود در غیر اینصورت خیر

اگر پدر همسر شمادر سند ازدواج ضمانت پرداخت مهریه را کرده باشند امکان اقدام در این خصوص می باشد والا صرفا زوج مسئولیت پرداخت مهریه زوجه را دارد.

امکان مطالبه مهریه از اموال پدر همسرتان وجود نخواهد داشت