چگونه وکالت بلاعزل قابل ابطال است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲,۶۲۱ #07542935

چگونه وکالت بلاعزلی که داده بودم برای انجام کارهای سند و حالا ادعای مالکیت دارد را باطل کنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست مگر با فوت و انجام عمل مورد وکالت توسط خود فرد

با سلام
وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست

بااحترام
متن وکالت نامه مهم است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید وکالت بلاعزل قابل فسخ و ابطال نمی باشد فط با فوت یکی از طرفین باطل می شود .

سلام وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست مگر در شرایطی خاص

با سلام
وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست لذا می توانید دادخواست حساب دوران وکالت را بخواید

شما حقی که در وکالت بلاعزل دارید فقط حساب دوران وکالت است.و این وکالت نامه قابلیت ابطال ندارد.