علت عدم فرجام خواهی پرونده چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۸ #07468199

سلام خسته نباشید خلاصه وار توضیح میدهم, یه نفر مقداری دلار از بنده خواستن که مرا قانونی به خارج از اروپا بفرستن با وجود ۳ شاهد که قرار بود تا نرسم اروپا به پول ها دست نزنن و در صورت پشیمان شدن بهم پس بدن و بعد از مدتی علاف کردن بنده در ترکیه تصمیم به زرگشت گرفتم و الان پولمو میخوام و با برگه صرافی بدون ترشیفات اداری میگن پول و برای خودت فرستادم در حالی که من پولی نگرفتم حتی امضا و اثر انگشتی در صرافی ندارم تا پولی گرفته باشم, و بعد از شکایت از ایشون در دادگاه بدوی حکم به نفع بنده بوده ولی در دادگاه تجدید حکم به ضرر من تمام شده در حالی که با تحقیق کامل فهمیدم قاضی با طرف فامیل هستن,, الان هم وکیلم میگن که برای پرونده شما نه میشه اعاده دادرسی یا فرجام خواهی کرد و پرونده شما شامل این ۲۰ روز مهلت اعتراض نمیشه هر وقت بخوای میتوانی بری پیش مدیر درخواست بدی حالا میگن,, خودت برو پیش مدیر کل تجدید نظر موضوع توضیح بده تا حکم را نقض کند بعد من لایحه مینویسم,, و از حکم تجدید نظر بنده ۲۸روزی گذشته,, چیکار کنم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم قطعی است مگر در صورت کشف مدرک جدید امکان اعاده دادرسی می باشد.

سلام
خکمقطعی می باشد مگر مدارک جدیدی کشف گردد.

میتوانید طبق ماده ۴۷۷ درخواست اعاده دادرسی بدهید

حکم قطعی است مگر در صورت کشف مدرک جدید اعاده دادرسی امکانپذیر است.

سلام دوست عزیز تجدید نظر قطعی بوده و دیگر نمیتوانید کاری انجام دهید چنان چه حتی اگر مدارک جدید نیز ارائه دهید بسیار اماکانش ضعیف می باشد ک حکم تجدید نظرشکسته شود

سلام
حکم دادگاه تجدید نظر قطعی است و فقط در موارد خاصی ممکن است بتوان نسبت به آن تعرض نمود مثلا اگر موجبات اعاده ی دادرسی فراهم باشد مثل اینکه سند مکتومی وجود داشته باشد می توانید درخواست اعاده دادرسی کنید یا می توانید درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری را بنمایید که البته قبول آن معمولا در ۹۵ درصد موارد شدنی نیست