بیش از دو ماه از اتمام قرارداد گذشته و مستاجر حاضر به تخلیه نیست از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۸۶۵ #07354458

سلام با توجه به تعیین زمان تخلیه به هنگام خرید ملک مستاجر ساکن در منزل حاضر به تخلیه در زمان مقرر نیست . سند به اسم بنده خورده و در اجاره نامه از زمان تخلیه بیش از دو ماه گذشته ولی مستاجر حاضر به تخلیه ملک نیست . جهت رفع مشکل چه کار باید بکنم ؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام
حکم تخلیه بگیرید

سریعترین راه گرفتن دستور تخلیه از شورای حل اختلاف وقوع ملک میباشد،البته در صورت امضای دو شاهد در قرارداد اجاره عادی

سلام باتوجه به اتمام مورد اجاره به دفترخدمات قضایی مراجعه ودادخواست تخلیه بدین

اگر اجاره نامه دارید دادخواست تخلیه اگرنه شکایت تصرف عدوانی

درود. به شورای حل اختلاف مراجعه و نیاز خود به مسکن را طی دادخواست اعلام کنید

باسلام
این مورد خیلی راحت میباشد با مراجعه به شورای حل اختلاف محل درخواست تخلیه فوری به دلیل اتمام موعد قرارداد را ارایه نمایید وظرف یکهفته دستور تخلیه صادر کارمیکردم.

با اجاره نامه به شورای حل اختلاف محل مراجعه کنید.