مهریه چقدر بهش تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۵ #07336861

سلام من و خانمم نزدیک یک سال و ۹ ماه هست که عقد کردیم و یک ساله داریم با هم زندگی میکنیم و الان بنا به مشکلاته شخصی و اختلافاتی که بین ما به وجود اومده میخوام طلاقش بدم خواستم ببینم مهریه چقد بهش تعلق میگیره ما فامیل هستیم و مهریمون ۵ میلیون تومان پیش هست و ده ملیون پس لطفا راهنماییم کنید چون کارم آزاده میخوام دقیق بدونم واسه طلاق دادنش چقد باید مبلغ بهش بدم ممنونم منتظره جوابم...

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه در سند رسمی نکاح ثبت شده باشد
باید پرداخت گردد

تمام مهریه مادام که پرداخت نشود بر عهده مرد است

سلام و درود
اگر مجامعت و نزدیکی صورت گرفته باشه نصف در غیراینصورت کل آنچه در عقدنامه درج شده
موفق و موید باشید

در صورتیکه نزدیکی بین زوجین واقع شده باشد تمامی مهریه توسط زوجه قابل مطالبه هست مطابق آنچه در سند نکاحیه قید شده و زوج نیز مکلف ب پرداخت خواهد بود

مهریه طبق آنچه که در سند ازدواج قید شده است قابل دریافت خواهد بود

با سللم و احترام طبق شاخصی بانک مرکزی محاسبه می شود و نیاز هست اجرای احکام محاسبه کند همچنین سوال شما نامفهوم هست سال و مبلغ هم مشخص نکردید موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

سلام
مهریه به همان میزان که درسندازدواج نوشته شده معتبراست فقط مبلغ به نرخ روزمحاسبه میشود