آیا میتونم چک برگشت بزنم ادعای خسارت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۵ #07169449

سلام خودرویی به مبلغ ۳۰۰میلیون خریدم کل پول پرداخت کردم بعد متوجه شدم توقیفی داشت و مجبور شدم ببرم پارکینگ ده روز بخوابونم از بنگاه دار چک حامل دارم به مبلغ ۴۰۰میلیون و یک رسید دادم ممنونم

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید قراردادبررسی شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدمعامله صورت گرفته چون تویف صورت گرفته فسخ می شود .

درود
اگر معامله بعد از توقیف بوده و در پرونده ای که منجر به توقیف شده حکم قطعی صادر نشده، به استناد ماده ۵۶ قانون اجرای احکام مدنی معامله شما با فروشنده باطل هست و می بایست ثمن قراردادی بعلاوه خسارات قانونی رو مطالبه کنید.

بهتر است قرارداد فی مالین را اقاله نمایید

با درود مفاد قرارداد باید مورد بررسی قرار گیرد، اگر خودرو توقیفی مورد معامله قرار گرفته، معامله اساسا باطل است.

با سلام

مطابق با ماده ۵۶ قانون اجرای احکام مدنی:

هرگونه نقل و انتقال اعم از قطعی و شرطی و رهنی نسبت به مال توقیف شده، باطل و بلااثر است.

بنابراین معامله شما باطل می باشد و شما می توانید ثمن معامله و خسارات وارده را از فروشنده مطالبه نمایید

"با سلام"
معامله به دلیل توقیف فسخ و کلیه ثمن معامله و خسارت قابل مطالبه میباشد