بعد از حکم عدم سازش نفقه به کجا واریز میشه؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۵۸ #07128659

سلام بعد از اینکه دادگاه حکم عدم سازش را برای ما صادر کرد بعد گذشت ۳ماه همسرم زوج) برگه رو برده محضر که برای من ارسال شد و من گفتم نمیخوام حضور داشته باشم الان ۱۰ روز گذشته هنوز صیغه طلاق نخوندن زنگ زدم محضر گفت شعبه انگار قبول نکرده پول نفقه به حسابشون واریز بشه حالا سوال من اینه من از کجا متوجه بشم همسرم نفقه منو واریز کرده؟؟ چرا به حساب خودم واریر نمیکنند بعد فیششو ببرند دادگاه؟؟؟ امکان داره واریز نکنه بعد صیغه طلاق جاری بشه من دستم به جایی بند هست؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید شعبه واریز بشه به من اطلاع میدن؟؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عزیزم اگر حسابی در ابتدا و درزمان رسیدگی معرفی بشه به اون حساب واریز میشه وگرنه به حساب دادگستری واریز شده و نیاز به پیگیری داره

با سلام به حساب دادگستری واریز می شود

به حساب دادگستری واریز می شود باید پیگیری نمایید

اول به حساب دادگستری واریز می‌شود.

باسلام
خیر باید به حساب دادگاه ورایز بشه

بادرودوسلام نفقه به حسابی که ازطریق زوجه اعلام شده یا حساب عدلیه یا دادگستری واریز می شود.

یا به حسابی که توافق فی مابین بوده واریز میشه یا ایشان واریز به حساب دادگستری نموده