املاکم قرار است به نام بانک انتقال یابد اما بانک برای انتقال سند به دفترخانه شماره ۵ مراجعه کرده؛ این کار قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲۷ #06706869

باسلام بنده یک قرارداد رهنی با بانک در دفتر خانه شماره ۲۰ تنظیم کرده ام حالا براییم اجرا صادر شده و املاکم قرار است به نام بانک انتقال یابد اما بانک برای انتقال سند به دفترخانه شماره ۵ مراجعه کرده است ایا این کار قانونی است یا خیر اگر نیست مستند به کدام قانون است

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.از نظر قانونی منع ندارد زیرا تمامی سوابق قراردادهای رهنی واسناد ثبت شده در دفاتر اسناد رسمی به صورت آنلاین در اختیار دفاتر قرار می گیرد ودفاتر نیز قبل از هر اقدامی استعلام از اداره ثبت هم می گیرند.

با سلام
تعارضی در قضیه وجود ندارد
احتمالا در کنار سند رهنی، وکالت بلاعزل به نام بانک تنظیم نموده اید که بانک به اتکای ان قادر به انتقال سند به نام خود می باشد

در هر حال، موضوع تخصصی بوده و مداخله متخصص و وکیل لازم است.

از نظر قانونی منعی ندارد و می شود در دفتر اسناد رسمی دیگر نیز برای رهن اقدام نمود

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، منع قانونی نداره ، بصورت توافقی موضوع رو حل کنید

قاعدتا اجراییه از دفترخانه ای که سند تنظیم شده صادر میشود شاید سردفتردفترخانه شماره ۲۰ بازنشسته شده و دفتر خانه شماره ۵ کفیل آن شده است