نفقه فرزند دختر بالای ۱۸سال چطور دریافت میشود؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۰۴ #06667190

من متولد ۱۳۷۷/۱۲/۲۶ هستم و دانشجو ازدواج نکردم. والدینم طلاق نگرفتن. ولی جدا زندگی می‌کنند من از بچگی پیش مادرم زندگی می‌کنم و هیچ خرجی پدرم نه به من و نه به مادرم تاحالا نداده.منن. آگه بخوام شکایت کنم.ایا حقو به من میدم یا نه؟!چون پدرم. همسر دوم داره بچه هم داره....

مشاوره حقوقی نفقه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید نفقه حال خود را مطالبه نمایید لیکن نفقه گذشته قابل مطالبه نیست

باسلام. دعوای مطالبه نفقه مطرح کنید

با درود نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست فقط نفقه جاریه قابل مطالبه است

سلام.برای فرزندان صرفا نفقه جاریه طبق نظر کارشناس تعیین می شود....

نفقه فرزند اگر پسر باشد تا سن ۱۸سالگی و بعداز آن در صورت ادامه تحصیلات عالیه مخارج تحصیل با پدر است .ونفقه فرزند دختر تا مادام که ازدواج نکرده با پدر است اگر پدر نفقه فرزند را پرداخت نکند و درصورت مستطیع بودن حداکثر ۶ ماه حبس برای پدر درنظر گرفته شده . شکایت فرزند از طریق دادگاه خانواده یا برحسب نظریه ی از شورای حل اختلاف انجام‌میگیرد .

باسلام
برای فرزندان صرفا نفقه جاریه طبق نظر کارشناس تعیین می شود

با درود نفقه معوقه همسر قابل مطالبه است، میزان نفقه حال دختر نیز قابل وصول است.
میزان آن را کارشناس تعیین خواهد کرد