من ضامن کارمند نظامی دارم،قاضی این ضامن را قبول میکنه که همان جلسه اول حبس نشوم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۲۷ #06611240

سلام
بنده ۲۰۰ میلیون تومان چک برگشتی که کیفری هم شده، دست کسی دارم از سامانه ثنا بهم ابلاغ شد، تا ۵ روز دیگه با وکیل یا ضامن برم دادگاه.
با توجه به اینکه توانایی پرداخت یکجا مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان ندارم، آیا قاضی همان جلسه اول رسیدگی بنده را زندان میندازن یا با تقاضای اعسار قضیه حل میشه؟
البته بنده ۷۴ میلیون بهشون بدهکارم،ولی ایشان چک ۲۰۰ میلیونی بنده را گذاشتن اجرا و این مبلغ ۷۴ میلیون از کارت کس دیگری برای من فرستاده بودند بعنوان قرض.
سوال بنده اینه که من ضامن کارمند نظامی با فیش حقوق ۲/۵۰۰ هزار تومانی دارم،قاضی این ضامن قبول میکنه که همان جلسه اول حبس نشم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگرشکایت کیفری شده باشد احتمال صدوروثیقه زیاد میباشد ولی باز بستگی به نظر مقام محترم قضایی داردمیتواندکفالت صادرکند بالاخص که اگربتوانیدثابت کنید مبلغ دویست میلیون به وی بدهکارنیستید
توصیه میکنم دراین مدت با یک وکیل مشاوره کنید

با سلام اگر اطمینان از کیفری بودن چک دارید وثیقه معادل وجه چک یا بالاتر باید داشته باشید در غیر این صورت بهتر است بدون توجه به مهلت احضار، بعد از تامین وثیقه به دادسرا مراجعه کنید.

مبلغ چک بالاست در این موارد رویه قضایی معمولا قرار وثیقه صادر میکند نه کفالت.
شما یک سند ملکی با مالک آن روز جلسه همراه داشته باشید

بسمه تعالی : با توجه به مهلت ۵ روزه فعلا شما در دادسرا و صدور قرار مواجه هستید و با توجه به مبلغ سعی کنید دو نفر کارمند رسمی با فیش حقوقی و کارت کارمندی ( نظر شخصی بنده همراه داشتن وثیقه است)حتما همراه ببریدو ارتباطی به اعسار فعلا نداره .. اما بعد از اولین دادرسی در دادگاه چنانچه محکوم شدید همزمان با تقاضای تجدیدنظر خواهی ابتدا تقاضای صذور رای به اعسار کنید تا اول به اعسار شما رسیدگی بشه. در نهایت اگر پذیرفته نشد میتوانید با معرفی اموال از جلب جلوگیری کنید .. و صد البته بهترین راه جلب رضایت شاکی هست

سلام -چنانچه پس از تفهیم اتهام مقا م قضایی قرار کفالت برای شما صادر کند کفیل (ضامن) تا مرحله اجرای کامل حکم ضامن شما خواهدبود.

ضامن قبول نمیکنه . به فکر وثیقه باشید

سلام -چنانچه پس از تفهیم اتهام مقا م قضایی قرار کفالت برای شما صادر کند کفیل (ضامن) تا مرحله اجرای کامل حکم ضامن شما خواهد