من فقط برای کمک به اون که چک نداشت بهش چک دادم و شرکت مال اون بود، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۳ #06573224

چند سال پیش برادرم شرکت دارویی داشت گفت بیا پیشم و چک بده و بتونم جنس بیارم اوضاع خوب بود تا اینکه ور شکست شد و چند تا چک مبلغ سنگین که مال من بودن برگه خوردن و هیچ چیزی نوشته نشده بینمون که من فقط برای کمک به اون که چک نداشت بهش چک دادم و شرکت مال اون بود حالا من چیکار کنم بتونم پامو بکشم بیرونم و بگم جنسا و دارو هارو برادرم گرفته و من فقط چک دادم البته پدرمون شاهد قضیه بوده ایا میشه کاری کرد?

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چک به هر نحو و دلیل حتی در صورت پیدا کردن از زمین ضمانت اجرایی داشته و آن متوجه صادر کننده چک میباشد که بایستی نسبت به پرداخت میزان چک اقدام نماید.
در صورتیکه برادرتان پشت امضاء شده باشند ایشون نیز ضمانت دارند در غیر اینصورت میبایست تامین وجه نموده و پس از آن طبق شهادت پدر علیه برادر طرح دعوی و مطالبه وجه نمایید.

سلام وقت بخیر
چک از اسناد تجاری لازم الاجرا که اصل بر آن است که دارنده چک طلبکار محسوب می شود لذا باید وجه چک تامین گردد و بعد از آن با استناد به شهادت پدر و شهود علیه برادرتان طرح دعوی نمایید.

وقتی چک برگشت خورده است و به اسم شما بوده است باید مبلغ آن را پرداخت کنید مگر بتوانید موارد دیگری مانند جعل را ثابت کنید

سلام
چنانچه چک ها خرج شده باشد قانونا مکلف به کارسازی وجه ان می باشید و متعاقبا میتوانید علیه برادر خود با شهادت پدرتان طرح دعوا نمایید