بخاطر یک شک احضاریه میفرستن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #06567733

سلام خسته نباشین یکی تو اینستاگرام با پیج فیک برای دوست پسر یه خانوم عکس و فیلماشو میفرسته و مزاحم رابطشون میشه دقیقا من هم روز قبلش با یه پیج فیک برای اینکه به اون خانوم اطلاع بدم یکی با عکساش فیک زده رفتم دایرکتش
اون خانوم هم خیال میکنه مزاحمشون منم و میخواد ازم شکایت کنه و بدون اینکه توضیحی بدم بهم فحشی ناموسی داد و گفت شکایت میکنم
میخواستم بدونم اگه شکایت کنه اول پیگیری میکنن درمورد پیج که برای کیه یا بخاطر شک اون خانوم برای من احظاریه میاد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیگیری و ردیابی اکانت ها در اینستا میسر نمی باشد

خیر بدون ادله کافی احضار نمی شوید

پیگیری و ردیابی اکانت ها در اینستا میسر نمی باشد .مطالب گفته شده نیز بیانگر ارتکاب جرم و بزهی از سوی شما نیست لذا جای نگرانی وجود ندارد .

سلام. اطلاعات اینستاگرام و هویت اشخاص به سختی قابل دسترسی هست اما با ثبت شماره همراه و ip ممکنه هویت صاحب اکانت را پیدا کنند. به صرف شک کردن، اخطار نمیاد.