نه اظهارنامه آمادگی تمکین ارسال کرده نه از طریق اجرا اقدام نموده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۲ #06056529

سلام.حکم محکومیت قطعی الزام تمکین زوجه صادر شده و اجراییه نیز صادر شده. ولی نه اظهارنامه آمادگی تمکین ارسال کرده نه از طریق اجرا اقدام نموده. بنده اقدام به دادخواست تجویز ازدواج مجدد کردم و در ماموریت هستم.ایشان با علم به این موضوع اقدام به گرفتن نیابت قضایی استرداد جهیزیه در شهری که سکونت داشته کرده و با مامور اجرای احکام آمده آن جهت جهیزیه. و صورتجلسه تنظیمی مربوط به استرداد جهیزیه بوده. که با گرفتن فک قفل وسایل مربوط به خود را برده. و صوراجلسه تنظیمی مربوط به تمکین نمیباشد بعد از امدن و بردن جهیزیه اظهارنامه فرستاده که فلان تاریخ آمدیم نبودید. سر ماه هم جلسه رسیدگی داریم.نتیجه را میخواستم بدانم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست استرداد جهیزیه ارتباطی به تمکین ندارد و صرف صورتجلسه استرداد چهیزیه تمکین ایشان را اثبات نمی کند

وقتی صورتجلسه تنظیمی مربوط ب تمکین نیست و مربوط ب جهیزیه هست همین گواه هست ب اینکه مراجعه ایشون ب منزل جهت اعلام آمادگی برای تمکین نبوده و اساسا ارتباطی ب تمکین ندارد،با عدم تمکین ایشان علیرغم حکم دادگاه،دادخواست شما از دادگاه برای ازدواج مجدد کاملا قانونیست

با درود آنچه‌ در مورد جهیزیه عنوان شده ارتباطی به تمکین ندارد، زوجه تمکین نکند ناشزه محسوب و نفقه ندارد

استرداد جهیزیه ربطی به موضوع تمکین ندارد و صرف حضور ایشون برای بردن جهزیه دلیلی برای تمکین نیست

استرداد جهیزیه ارتباطی به تمکین ندارد و گزارش مامور مربوطه در این زمینه فاقد اعتبار است، بازدید از محل زندگی و مراجعت باید در معیت نماینده دادگاه صورت بگیرد

صرف صورتجلسه استرداد جهیزیه تمکین ایشان را اثبات نمی نماید.

با سلام
اولا موضوع استرداد جهیزیه و رجوع زوجه به منزل مشترک صرفا از این باب بوده ولاغیر
ثانیا با توجه به اخذ دستور قضایی زوجه به استرداد جهیزیه عدم تمکین زوجه را قوت بخشیده وحاکی از این موضوع خواهد بود که زوجه عملا با استرداد جهیزیه قصد زندگی مشترک را نیز ندارد واین امر تبعات مثبت برای شما خواهد داشت