آیا زوج ماهی ۸۰۰ هزار رو نباید دیگه پرداخت کند؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۴۵۳ #05943629

من نفقه خود رو اجرا گذاشتم و خواسته من زمان اجرا الزام خوانده به پرداخت نفقه از تاریخ ۹۹/۱۱/۳ لغایت صدور واجرای حکم بوده و حکم قاضی در تاریخ ۱۴۰۰/۱/۳۱ نهایی شد و در حکم قاضی به زمان پرداخت اشاره نشده و من یک ماه بعد از حکم قاضی اجراییه گذاشتم الان زوج از حکم قاضی به بعد یعنی ۲ ماه نفقه نداده و میگه من تا حکم قاضی باید نفقه میدادم در صورتی که خواسته من لغایت صدور واجرای حکم بوده آیا زوج ماهی ۸۰۰ هزار رونباید دیگه پرداخت کند و من باید دوباره درخواست بدم یا نه تا زمان طلاق که درخواست خودش هست باید پرداخت کند

مشاوره حقوقی نفقه
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . باید متن رای دادگاه رای اجرا شود .

سلام بستگی به حکم دارد

بادرودوسلام ازطریق اجرای احکام پیگیری و اقدام نمایید.

باسلام
شما موضوع را از دادورز اجرای احکام پیگیری نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید با مراجعه به اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید .

نفقه مطابق با حکم دادگاه باید پرداخت گرد د

مطابق تبصره ماده ۴۷ ق.ح.خ که در انتهای متن عین ماده را ذکر می کنم یک بار صدور اجراییه کافی بوده و مادامی که دستور دیگری صادر نشود محکوم علیه مکلف است هر ماه مبلغ نفقه را بپردازد