اگه فوت بشن وام را چه کسی باید پرداخت کنه؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۹۴ #05938770

پدر بنده وام گفتن سنشون بالاست اگه فوت بشن وام را چه کس باید پرداخت کنه سند زمین خانه رو هم برای زمانت گذاشتن ممنون میشم راهنمای کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اگر اموالی داشته باشد از اموالشان باید پرداخت گردد .

از اموال باقیمانده متوفی باید پرداخت گردد.

باسلام
از ماترک متوفی وصول می شود .

از اموالی که بعد مرگ از ایشان به جای بماند مبلغ وام پرداخت میشود که قبل از اینکه سهم وراث داده شود دیون متوفی برداشته میشود

باسلام .اگرپدر فوت نمایند بانک از ضامنین و درصورت سند وثیقه از آن برداشت می کند ودرغیر این صورت از سایر اموال که متوفی از خود به جا گذاشته است وام رو دریافت می کند .سعی کنید وام رو بیمه نمایید.

درود بر شما.بعضی از بانکها وام های پرداختی را بیمه میکنن.در صورتی که وام شما بیمه باشد که توسط بیمه پرداخت میگردد در غیر این صورت از ماترک پرداخت میگردد

بادرودوسلام ازطریق ترکه و اموال ایشان پرداخت می گردد.