چقدر دیگه طول میکشه که طلاقمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۰ #05713534

سلام من شاهدا از طرف شوهرم از مجتمع بردم حق حضانت دخترم رو داشتم محضری ولی گفتن از حضانت دراومد و اینک شاهد گفت توی برگه بنویسم که حق و حقوقمو میبخشم حضانت بچم و میگیرم شوهرم الان زندانه ایا حضانتشو بهم میدن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود به دلیل زندگانی اون همسر دادخواست سر و جرح مطرح نمایید ،سوال مبهم میباشد..

سلام
در صورتی که ایشان زندان باشد شما می توانید برای حضانت اقدام کنید بدوا درخواست دستور موقت کنید

سلام
اگر در زندان بودن شوهر شما باعث اثبات عسرو حرج شود می توانید طلاق بگیرید. اگر عدم صلاحیت زوج را ثابت کنید حضانت را به شما می دهند.

با توجه به زندانی شدن ایشان مورد از موارد عسر و حرج بوده و میتوانید درخواست طلاق خود را از دادگاه اقدام کنید

باسلام درصورت زندان بودن بله حضانت میتوانید بگیرید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه..
در حال حاضر به لحاظ زندانی بودن همسرتان می توانید با اثبات مراتب عسر و حرج خود، دادخواستطلاق مطرح نمائید..
در خصوص حضانت طفل نیز.. در حال حاضر بلحاظ زندانی بودن همسرتان، حضانت وی با شماست و پس از رسیدن به سن بلوغ نیز تصمیم اینکه با چه کسی زندگی کند با خود بچه می باشد..
موفق باشید..

با درود
با این شرایط دادگاه حضانت را به شما محول می‌کند.
نسبت به طلاق با لحاظ عسر و حرج خویش میتوانید اقدام نمایید.